Concert solidari creu roja

Concert Solidari d'Opera per recaptar fons pel
Projecte Beques Menjador de la Creu Roja.

La Fundació Privada la Futura Local oferirà un concert solidari a l’Església de Sant Francesc, amb els tenors del Gran Teatre del Liceu, Sr Jorge Armando Jasso, i Plamem Papazikov, el proper dia 1 de desembre de 2018, a les 20 hores.

Es tracta d’un concert solidaria a benefici de la Creu Roja, i patrocinat pel Rotary Club de Vilafranca, en la celebració dels seus 25 anys.

La recaptació del concert es destinarà a la Creu Roja de l’Alt Penedès, al projecte a Prevenció de l’exclusió escolar en temps de crisi. Beques Menjador de la Fundació la Creu Roja té com a objectiu ajudar a cobrir, en els casos de major necessitat, l’alimentació infantil de la infància en risc d’exclusió per tot un any, ja siguin esmorzars, dinars en els menjadors escolars o berenars.

Amb un programa acurat preparat pel director artístic de la Fundació el Sr. Jorge Armando Jasso, tenor del Liceu, que juntament amb el tenor Plamem Papazikov ens cantaran: Granada; Katiusha; Kalinka, Con te partiro, la donna è Mobile, O sole mio, Ave María, Funiculli funiculla, E lucevan le stelle, Nessun Dorma; Brindis

Concert solidari 2018

Dates i lloc

Dia: 1 de desembre de 2018
Hora: 22.00h
Lloc: Església de Sant Francesc
Carrer de Sant Pere, 3B, 08720 Vilafranca del Penedès.

Organització i contacte

Organitza La Fundació Futura Local i Rotary Club de Vilafranca del Penedès

  Rotary club

Observacions

Donació 15€,
Els interessats podran adquirir les seves entrades a:

Calçats Mary-Son, carrer de la Cort, 43
Pastisseria Gali, Carrer de la Cort, 15
Teixits Solà, Carrer de Santa Maria, 13

o en la taquilla de l’Església de Sant Francesc,
Carrer de Sant Pere, 3B, de Vilafranca del Penedès, el mateix dia.

Currículums professionals:

Jorge Armando Jasso – Tenor;

Neix a la Ciutat de Mèxic. Graduat Superior de Cant 2003 per l'Escola Nacional de Música de la Universitat Autònoma de Mèxic (UNAM) Ha estudiat amb Teresa Berganza, Rodolfo Acosta, Dalmau González, Francisco Araiza, Javier Camarena, Irene Theorin, Gustavo Galán, Giovanna di Rocco. Guanya el Primer Premi en el XIV Concurs de Cant Francisco Araiza el 2003 (Mèxic) Membre honorari al costat del gran pianista xinès Lang Lang com "Confrares de Mérit" promeses de la música i el cant "Confraria del Cava", Barcelona 2007. Com a solista ha participat en diverses òperes, recitals i concerts nacionals i internacionals. Rols inclosos: "Swan de Carmina Burana" de Carl Orff, "Tamino de Die Zauberflöte" de W.A. Mozart, "Fernando del Vaig cosir Fan Tutte" de WA Mozart, "Il Conte d' 'Almaviva de Il Barbiere di Siviglia "de G. Rossini," Sir Edgardo a Lucia di Lammemoor "de G. Donizetti, "Nemorino a L'Elisir d'amore" de G. Donizetti, "Duca di Mantova de Rigoletto" de Giuseppe Verdi, "Alfredo Germont de la Traviata" de G. Verdi, Rodolfo de "La Boheme", " li Remendado a Carmen "de G Bizet," Ahmet en l'estrena de l'òpera "el Mercader de Somnis" de Salvador Brotons, "Eloi a la Zarzuela Cançó d'amor i de Guerra" de Rafael Martínez Valls, "el príncep Sergio a la Zarzuela Katiuska "de P. Solozábal," Gustavo a la Zarzuela Los Gavilanes "de Jacinto Guerrero," Tenor Solista en la "Missa de Coronació K 317" en C de WA Mozart. "Tenor solista en l'Missa Les Santes" de Manuel Blanch, "Tenor solista en Messiah" de G .F. Händel. Guanyador del Concurs de Cant Mima Lacambra, havent accedit al Curs de Professionalització en el personatge Sir. Edgardo de l'òpera Lucia di Lammemoor de G. Donizzetti, Sabadell 2014 .

Propers compromisos: La Traviata de verdi Rol Alfredo Germont al costat de la gran soprano Montserrat Martí, a mes a mes d’un concert Opera Gala en Atenes Grècia al costat de la gran soprano Katia Paschou al Febrer 2018.

 

Plamen Papazikov;

Neix a Plovdiv. Allà mateix acaba els seus estudis de Fagot i de Cant Líric. Després es gradua en la Acadèmia Nacional de Música en Sofía Bulgària amb la Professora Blagovesta Karnobatlova. El millora la seves habilitats professionals en les masterclasses amb els ben coneguts cantants Rolando Panerai i Alexandrina Milcheva. Es Solista en el Teatre Stefan Makedonki i també en l’Opera de Sofía.

Ha cantat molts concerts I repertori d’òpera de Mozart, Verdi, Puccini, Rossini, Paisiello,Massenet, Wagner entre altres.

Ha cantat com artista convidat amb òpera, cantates i oratoris en Europa i arreu del mon. Ell te nombroses gravacionsCreat per CreCrea