PRESENTACIÓ DEL LLIBRE RELATS ERÒTICS AMB DO PENEDÈS

Finalistes Relats

DIUMENGE 13 DE MAIG DE 2018 al PATI DEL VINSEUM

12 hores: TAST "LA SENSIBILITAT EN EL VI", a càrrec de Pere Escuder, sommelier. Compartir, gaudir, somni, festeig, sentir, plaer, seduir, equilibri, imaginació...

13'30 hores: PRESENTACIÓ DEL LLIBRE, a càrrec de Judith Benaiges, periodista.

Preu: 15 euros.

Inclou: maridatge de vins, degustació gastronòmica, i regal del llibre "Relats eròtics amb DO Penedès". Es prega confirmació i ingrés abans del dia 11 de maig a traves d'aquest enllaç: Fes la teva reserva aquí.

 

Publicació dels finalistes al concurs de Relats Eròtics DO Penedès 2017

Finalitzada la primera edició del Concurs de Relats Eròtics DO Penedès 2017, amb molt bona acollida, hem volgut realitzar una publicació amb el recull dels relats finalistes. En breu podreu veure els exemplars a mans dels nostres col·laboradors, patrocinadors i dels autors finalistes. Per anar fent boca aquí teniu una primera lectura a traves de la web:

Descarregar recull dels relats finalistes al 1r concurs de Relats Eròtics DO Penedès 2017 per la seva lectura.

 


Els guanyadors dels premis de relats eròtics DO Penedès 2017

El 1 de desembre de 2017 al Celler Can Rafols dels Caus (Avinyonet del Penedès) ha tingut lloc la gala de presentació dels tres guanyadors de la primera edició dels premis de relats eròtics DO Penedès.

  • 1r Premi, per a Carme Ripoll, amb el conte "Hem de parlar" (Barcelona)
  • 2n.Premi, Núria Camps per "Plaers vegetals" (Sitges)
  • 3r Premi. Carme Barba, "La fel·lació d'un gra de raïm" (Sitges)

Ja és un fet la continuïtat d'una segona edició del premi per a l'any 2018. Ben aviat es publicaran les Bases.

Els assistents a l'acte van poder efectuar una visita nocturna al celler magnífic que ens va acollir, degustar els tasts preparats pel restaurant El Gat Blau de Vilafranca, i gaudir de la cata de vins efectuada durant l'entrega dels premis, combinada amb les àries de Jorge Armando Jasso, tenor del Liceu, i fragments dels relats guanyadors, a més per suposat dels parlaments del Director de la DO Penèdes, Francesc Olivella, del regidor i conseller comarcal, Raimon Gusi, i de Josep M. Vall de l'àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, tot conduit de la mà de M. Josep Tuyà, Presidenta de la Fundació Futura Local, i de Rosa Aguado com a gerent del Celler. Una vetllada per recordar!

relats premis

Acte de lliurement dels premis, escultures de Santi Presas, al Celler de Can Ràfols dels Caus.

relats premis

Un dels lliurements de premis del concurs de relats eròtics DO Pendès.

relats premis

Maridatge de vins del celler, per la Sra. Rosa Aguado, durant les lectures

 


1ER CONCURS DE RELATS ERÒTICS DO PENEDÈS

Cartell finalistes

PROGRAMA D'ACTES

19 hores ARRIBADA I BENVINGUDA A CAN RÀFOLS DELS CAUS
En el magnífic Celler de Can Ràfols dels Caus, entre botes i tines, situat en el Massís del Garraf, envoltat de vinyes, a on podrem comprovar l’ambient d’un Celler instal·lat en mig d’una gran roca, a temperatura de criança, com els seus vins.

19’15 hores PARLAMENTS A LA SALA DE CRIANÇA
• Celler de Can Ràfols, Sra. Rosa Aguado
• Presidenta de la Futura Local, Sra. Mª Josep Tuyà
• President DO Penedès, Sr. Josep Mª Albet i Noya
• Conseller comarcal de l’Alt Penedès, Sr. Raimon Gusi i Amigó
• Diputat de cultura de la Diputació de Barcelona, Sr. Juanjo Puigcorbé i Benaige

20’15 hores PRESENTACIÓ DELS AUTORS I LECTURA FRAGMENTS DELS RELATS GUANYADORS
• Lectura fragments dels relats guanyadors
• Entre les lectures actuarà el Sr. Jorge Armando Jasso Fernández, Tenor del cor del Liceu.
• Durant les lectures es farà un maridatge de vins del celler de Can Ràfols, per la Sra. Rosa Aguado
• Lliurament de premis al 1er, 2on i 3er relat guanyador i d’una escultura d’en Santi Presas.

RECORDEM ELS FINALISTES:
• De les quatre extasions: la primavera. Àngel Vendrell. Segur de Calafell
• La fel·lació d’un gra de raïm. Carme Barba. Sitges
• Plaers vegetals. Núria Camps. Sitges
• L’orgasme de Rotterdam. Montse Rubinat. La Fuliola (Lleida)
• Inspiració. Anna Castany. Lleida
• Hem de parlar. Carme Ripoll. Barcelona
• Gotim verd. Neus Gil. Vallbona de Balaguer (Lleida)
• Fruita blanca fresca. Josep Lluís Roig. Oliva (País valencià)
• Essència cent per cent. Anna Moore. Arenys de Munt
• Ella. Francesc Gassó. Lleida
• El sopar. Núria Ricoma. Tarragona
• El festí de Melody Parker. Oriol Guilera. Barcelona
• Deu dies de verema. Lídia Gázquez. Sitges
• Cuina’m!, a foc molt lent. Gonzalo J. Gozalvo. Saragossa
• Diana. Oscar Sole. La Selva del Camp

21’15 hores DEGUSTACIÓ A LA SALA DE VIDRE
√ el petó de cupido
√ aperitiu d’Hipòcrates
√ nèctar d’Afrodita
√ el desig d’Eros
√ Perles de cupido
√ Passió afrodisíaca

PREU: 30€ /persona
(aquest preu inclou: maridatge de vins, actuació del tenor del Cor del Liceu, degustació gastronòmica i visita al celler)

Es prega confirmació i ingrés fins el dia 27 de novembre de 2017. FORMALITZAR LA RESERVA AQUÍ.
Ingrés al compte corrent de La Caixa: ES31 2100 4597 93 0100044115, indicant nom i cognoms i referència "Relats eròtics 2017".

23 hores CLOENDA DE L'ACTE


Els finalistes dels premis de relats eròtics DO Penedès 2017

1r CONCURS DE RELATS ERÒTICS DO PENEDÈS 2017


La primera edició dels premis de relats eròtics DO Penedès ja té finalistes de cara a la gala que se celebrarà a finals de novembre al Celler Can Rafols dels Caus, on coneixerem els tres guanyadors.
De moment el 30 d'octubre, al Palau Robert de Barcelona, hem conegut els quinze finalistes d'entre els més de seixanta participants. Tot un èxit en paraules de la presidenta de la Fundació Futura Local, Ma Josep Tuyà, i que promet una clara continuïtat per a la convocatòria del proper any 2018. Així mateix tant el director del consell regulador de la DO Penedès, Francesc Olivella, com el director general de l'INCAVI, Salvador Puig, han glosat durant els seus parlaments els múltiples plaers de la cultura del vi, en especial quan es marida amb una bona companyia, una bona lectura... Vi i literatura, d'ambdues hem gaudit els assistents, amb un tast de fragments a cura de Patrícia de Golferichs i Margalida Ripoll, directora de la revista Va de Vi i que ha conduit l'acte. En acabar s'ha fet entrega d'una composició de l'artista Santi Presas al·legòrica de la vinya i l'erotisme.

Lectura dels fragments dels relats finalistes.

Fotos Finalistes 

PRESENTACIÓ I LECTURA DELS FINALISTES

1r CONCURS DE RELATS ERÒTICS DO PENEDÈS 2017


Es farà en els Jardins del Palau Robert (Pg. de Gràcia, 107, de Barcelona)
el 30 d'octubre a les 19 hores

La presentació anirà a càrrec de
Margalida Ripoll, directora de la revista Va de Vi
Francesc Olivella, director del Consell Regulador de la DO Penedès
Salvador Puig, director general de l'INCAVI
Lectures relats per Patrícia de Golferichs
1r CONCURS DE RELATS ERÒTICS DO PENEDÈS 2017


Literatura, erotisme, gastronomia i viticultura es fusionen al Penedès

Arrenca un concurs de relats eròtics on el vi o clàssic Penedès adquireixen tot el protagonisme, Vilafranca ja pot presumir de celebrar el primer concurs de relats eròtics amb una temàtica associada a l'oferta vitivinícola penedesenca.

Una proposta, de la fundació Futura Local amb el patrocini de la DO Penedès, per donar a conèixer la zona vitivinícola del Penedès a partir d'una sèrie de jornades literàries i vitivinícoles que arrencaran al gener del 2017, i culminaran al novembre del mateix any amb el lliurement de premis que se celebrarà al Celler de Can Ràfols dels Caus, a finals de novembre del 2017.

Una idea interessant, ja que als vins se li atribueixen intenses sensacions d'erotisme i sensualitat que fins ara no han estat recollides en cap esdeveniment.

Cartell Relats Eròtics

La iniciativa s'articula en tres eixos principals:

El foment de la cultura del vi, la promoció d'escriptors novells i l'impuls de la gastronomia local. Així doncs, la idea pretén sumar sinergies per apropar escriptors d'arreu interessats en el vi i la gastronomia, tot oferint un total de 30 visites gratuïtes als Cellers, 15 visites a VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, com a font d'inspiració, premiant els millors relats amb premis econòmics i ampolles denominació d'origen Penedès i organitzant actes de lectura de cadascuna de les obres finalistes en el marc d'un maridatge de degustació de vi i tapes en cellers de renom com Pinord, Mas Comtal, i en el propi restaurant El Gat Blau.


Per visitar els cellers del Penedès, abans de presentar el relat al concurs, caldrà fer-ho a través del següent correu fundacio@futuralocal.og, amb indicació de nom i cognom, DNI i participant del certament 1er CONCURS DE RELATS ERÒTICS DO PENEDÈS 2017. Es podran atendre fins a trenta peticions i per rigorós ordre de data d'entrada.

En el cas de les visites al VINSEUM, Museu de les Cultures del Vi de Catalunya caldrà fer-ho a través del següent correu vinseum@vinseum.cat, amb indicació de nom i cognom, i DNI del participant del certamen 1er CONCURS DE RELATS ERÒTICS DO PENEDÈS 2017. Es podran atendre fins a quinze peticions i per rigorós ordre de data d'entrada.


Els contes o relats eròtics hauran d'estar escrits en català. A la narració s'incorporaran vins i clàssics Penedès de la DO Penedès, amb les varietats de la DO Penedès segons el glossari del vi que s'ajunta en aquestes bases.

El jurat del Certamen està compost per professionals del món vinícola o literari com Empar Moliner, Joan Bruna, Sebastià Bennasar, Pilar Blasco, Susana Aluja; Lluís Delgado, Ramon Nadal, Ruth Troyano i Anna Vicens.

Les obres podran presentar-se des de la publicació d'aquestes bases en el mes de gener de 2017 fins a les 24h. del dia 31 de març de 2017 com a data i hora límits.

S'estableixen els següents premis per les tres obres guanyadores.

a. 1r premi: 500 euros, el pes del guanyador en botelles de vi i una dotzena de copes Ridel, atorgat per DO Penedès i per Euroselecció
b. 2n Premi: menú per dos de la Cuina autòctona del Penedès, pel restaurant El GAT BLAU, i una dotzena de copes Ridel. Atorgat per Restautant El Gat Blau i per Euroselecció
c. 3er Premi: Una dotzena de copes Ridel, Atorgat per Euroselecció


Descarregar les bases:
Organitza:

Patrocina:


Patrocina Penedès DO Patrocina El Gat BlauPatrocina Euroseleccio Patrocina Ajuntament Vilafranca Patrocina Consell comarcal


Col·labora:Creat per CreCrea