Lliurament dels premis:
3er Concurs de Relats eròtics amb DO Penedès

PROGRAMA DE L’ACTE

20.00h. Visita Celler en grups de 20
Cal reservar amb antelació a fundació@futuralocal.org

21.00h Arribada i Benvinguda al Celler Mas Rodó
Parlaments
Presidenta de la Fundació Futura Local
Regidor Ajuntament de Vilafranca del Penedès i conseller comarcal de l’Alt Penedès
Diputació de Barcelona
Consell Regulador de la DO Penedès

21.15h. Lectura fragments finalistes. Presentació acte Toni Regueiro
- 1er Part: LECTURA DE FRAGMENTS DELS FINALISTES,
- 2n Part: LECTURA DEL 3 GUANYADOR PER ODRE DECREIXENT

22.00h. Degustació afrodisíaca de Masia Torre del Gall

23.00h. Concert de Jorge Gasso i Plamen Plamen Papazikov, Soprano / baríton

PROGRAMA OPERA GALA
Con te partiro
O mío babbino
Nessun Dorma
Cant dels ocells
The phantom of the opera
Em dones força.
Amigos para siempre
Ebben? Ne Andro lontana
Che gelida manina
O sole mio
Brindis de la Traviata
Barcelona

24.00h Tancament de l’acteDates i lloc

Dia: 19 de juliol de 2019

Hora: 20.00 h

Lloc: Celler Mas Rodó Km.-2 Carretera Sant Pere Sacarrera a Sant Joan de Mediona (Barcelona)
Coordinades GPS: 41. 485287,1.636383”
http://masrodo.com
"Premio Nacional de Arquitectura 2009 Vivir con Madera" del FAD
La Bodega de MAS RODÓ ha estat inclosa a la revista EPICUR com una de las "15 NUEVAS CATEDRALES DEL VINO EN ESPAÑA"

Preu

Preu: 30€ /persona (aquest preu inclou: maridatge de vins, Concert, degustació gastronòmica i visita al celler)
Es prega confirmació i ingrés fins el dia 17 de juliol de 2019, www.futuralocal.org
FORMALITZAR LA RESERVA AQUÍ.

Ingrés al compte corrent de La Caixa: ES31 2100 4597 93 0100044115, indicant nom i cognoms i referència "Relats eròtics 2019".

acte lliurement premis 3er concurs relats erotics

 

Degustació afrodisíaca

Elixir d’Egipte

Atraccció francesa
Petó apasionat La màgia de l’amor
Broqueta néctar d’afrodita Xarrup afrodisíac
El Desig d’Eros Xopet de la passió
Triangle eròtic Petons de la fertilitat
Biquini seductor El petó de cupido


CURRICULUMS PROFESSIONALS

Plamen Papazikov

plamen

Neix a Plovdiv. Allà mateix acaba els seus estudis de Fagot i de Cant Líric. Després es gradua en la Acadèmia Nacional de Música en Sofía Bulgària amb la Professora Blagovesta Karnobatlova. El millora la seves habilitats professionals en les masterclasses amb els ben coneguts cantants Rolando Panerai i Alexandrina Milcheva. Es Solista en el Teatre Stefan Makedonki i també en l’Opera de Sofía.

Ha cantat molts concerts I repertori d’opera de Mozart, Verdi, Puccini, Rossini, Paisiello,Massenet, Wagner entre altres.
Ha cantat com artista convidat amb òpera, cantates i oratoris en Europa i arreu del mon. Ell te nombroses gravacions.

Jorge Armando Jasso

Neix a la Ciutat de Mèxic. Graduat Superior de Cant 2003 per l'Escola Nacional de Música de la Universitat Autònoma de Mèxic (UNAM) Ha estudiat amb Teresa Berganza, Rodolfo Acosta, Dalmau González, Francisco Araiza, Javier Camarena, Irene Theorin, Gustavo Galán, Giovanna di Rocco. Guanya el Primer Premi en el XIV Concurs de Cant Francisco Araiza el 2003 (Mèxic) Membre honorari al costat del gran pianista xinès Lang Lang com "Confrares de Mérit" promeses de la música i el cant "Confraria del Cava", Barcelona 2007. Com a solista ha participat en diverses òperes, recitals i concerts nacionals i internacionals. Rols inclosos: "Swan de Carmina Burana" de Carl Orff, "Tamino de Die Zauberflöte" de W.A. Mozart, "Fernando del Vaig cosir Fan Tutte" de WA Mozart, "Il Conte d' 'Almaviva de Il Barbiere di Siviglia "de G. Rossini," Sir Edgardo a Lucia di Lammemoor "de G. Donizetti, "Nemorino a L'Elisir d'amore" de G. Donizetti, "Duca di Mantova de Rigoletto" de Giuseppe Verdi, "Alfredo Germont de la Traviata" de G. Verdi, Rodolfo de "La Boheme", " li Remendado a Carmen "de G Bizet," Ahmet en l'estrena de l'òpera "el Mercader de Somnis" de Salvador Brotons, "Eloi a la Zarzuela Cançó d'amor i de Guerra" de Rafael Martínez Valls, "el príncep Sergio a la Zarzuela Katiuska "de P. Solozábal," Gustavo a la Zarzuela Los Gavilanes "de Jacinto Guerrero," Tenor Solista en la "Missa de Coronació K 317" en C de WA Mozart. "Tenor solista en l'Missa Les Santes" de Manuel Blanch, "Tenor solista en Messiah" de G .F. Händel. Guanyador del Concurs de Cant Mima Lacambra, havent accedit al Curs de Professionalització en el personatge Sir. Edgardo de l'òpera Lucia di Lammemoor de G. Donizzetti, Sabadell 2014 .

Propers compromisos: La Traviata de verdi Rol Alfredo Germont al costat de la gran soprano Montserrat Martí, a mes a mes d'un concert Opera Gala en Atenes Grècia al costat de la gran soprano Katia Paschou al Febrer 2018.


3r CONCURS DE RELATS ERÒTICS DO PENEDÈS 2019

Comença la tercera edició del concurs de relats eròtics amb D.O. Penedès.

Literatura, erotisme, gastronomia i viticultura es fusionen de nou al Penedès.

Arrenca la TERCERA edició del Certamen de relats eròtics on els vins o els Clàssics Penedès adquireixen tot el protagonisme, junt a la sensualitat, el desig i la literatura, la bona literatura eròtica. Davant l'èxit assolit a la primera i segona convocatòria, El Penedès ja pot presumir de consolidar-se com a referent de l'erotisme, el vi i la literatura, continuant amb una temàtica associada a l'oferta vitivinícola penedesenca.

"Els autors han estat capaços de copsar l’amor, l’erotisme amb el vocabulari propi del món del vi, i en aquest cas el vi ha estat sabor, olor, aromes, color... tot allò que hi trobem quan fem una bona degustació, però principalment el vi t’ha de donar plaer. El vi es plaer, i cadascun dels relats comporta un món imaginari del seu autor amb el vi i el plaer als nostre sentits" com diu Francesc Olivella, director de la DO, en el pròleg del llibre de la segona edició d'aquest concurs.

Les obres es podran presentar des de la publicació d’aquestes bases, al febrer de 2019, fins a les 24 hores del dia 15 de juny de 2019 com a data i hora límits.

Concurs 2019

La iniciativa s'articula en tres eixos principals:

Com a l'any anterior, la iniciativa s'articula en tres eixos principals: el foment de la cultura del vi, la promoció d'escriptors novells i l'impuls de la gastronomia local. Així doncs, la idea continua sent la de sumar sinergies per apropar escriptors d'arreu del territori interessats en el vi i la gastronomia, tot oferint visites gratuïtes com a font d'inspiració.
Els participants que ho desitgin podran visitar algun dels cellers del Penedès o VINSEUM, el Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, abans de presentar el seu relat a concurs prèvia petició.
S’oferirà, prèvia reserva, un curs d’iniciació de tast de vi, als autors que ho desitgin, per apreciar, a través de la vista, el gust i l’olfacte, les qualitats dels vins dels Penedès, i així disposar de més coneixements vitivinícoles a l’hora d’escriure els relats.

A la narració s’hi incorporaran els vins i els Clàssics Penedès propis de la DO Penedès i els paisatges, les maneres de fer i les varietats que els són pròpies. Els relats podran, si ho creuen adient, incorporar paraules segons el glossari del mon del vi, que s’adjunta en aquestes bases com annex.

S'estableixen els següents premis per les tres obres guanyadores.

1r premi: de 500 euros (impostos inclosos), més una dotzena de copes Ridel, atorgats per la DO Penedès i per Euroselecció i un lot de 12 vins Penedès

2n Premi: Un Viatge pel Penedès de l’Acadèmia de Tastavins, més una dotzena de copes Ridel atorgat per Euroselecció, i un lot de 6 vins Penedès

3er Premi: Un sopar per a dues persones al Cigró d’Or (Plaça de l'Oli, 1, 08720 Vilafranca del Penedès, www.facebook.com/elcigrodor/), més una dotzena de copes Ridel, atorgat per Euroselecció i un lot de 3 vins Penedès

Veure les bases del concurs de relats edició 2019:Creat per CreCrea