4rt CONCURS DE RELATS ERÒTICS DO PENEDÈS 2020

Comença la quarta edició del concurs de relats eròtics amb D.O. Penedès.

Literatura, erotisme, gastronomia i viticultura es fusionen de nou al Penedès.

Arrenca la QUARTA edició del Certamen de relats eròtics on els vins o els Clàssics Penedès adquireixen tot el protagonisme, junt a la sensualitat, el desig i la literatura, la bona literatura eròtica.

Les obres es podran presentar des de la publicació d’aquestes bases, fins a les 24 hores del dia 10 de juny de 2020 com a data i hora límits.

Concurs RELATS 2020

La iniciativa s'articula en tres eixos principals:

Com a l'any anterior, la iniciativa s'articula en tres eixos principals: el foment de la cultura del vi, la promoció d'escriptors novells i l'impuls de la gastronomia local. Així doncs, la idea continua sent la de sumar sinergies per apropar escriptors d'arreu del territori interessats en el vi i la gastronomia, tot oferint visites gratuïtes com a font d'inspiració.
Els participants que ho desitgin podran visitar algun dels cellers del Penedès.

A la narració s’hi incorporaran els vins i els Clàssics Penedès propis de la DO Penedès i els paisatges, les maneres de fer i les varietats que els són pròpies. Els relats podran, si ho creuen adient, incorporar paraules segons el glossari del mon del vi, que s’adjunta en aquestes bases com annex.

S'estableixen els següents premis per les tres obres guanyadores.

1r premi: 500 euros (impostos inclosos), atorgat per la DO PENEDÈS

2n Premi: Dos àpats per a dues persones a Cal Ton, més una dotzena de copes Ridel, atorgat per Euroselecció, i un lot de 6 vins Penedès.

3er Premi: Tast o maridatge dirigit, a la Sala Espai Penedès- BCN de l’Acadèmia de Tastavins més una dotzena de copes Ridel, atorgat per Euroselecció, i un lot de 3 vins Penedès.

Veure les bases del concurs de relats edició 2020:Creat per CreCrea